Valpene er født

37 døgn

Enda en dag med fantastisk vær. Vi er kjempeheldige nå, valpene er ute mange ganger hver dag. I dag har det skjedd litt av hvert igjen. 

Valpene har fått andre runde med ormekur - den smaker pyton syns alle sammen, selv om det på tuben står at det er en god smak. Stoler på valpene der - syns de det er pyton så er det pyton. Vi har hatt håndverkere her i dag for takskifte på huset - valpene bryr seg ikke om all støyen, det er spikring, vinkelsliper og smell når gamle plater skal ned fra taket. De satt en periode og tittet opp  på taket og lurte på hva i all verden det var som foregikk der. Agilitytunellen er like morsom i dag som sist. Den lekes det inni og hoppes på, og løpes igjennom. Den står i litt skrå bakke så den beveger seg når valpene er inni, det spiller ingen rolle, den er supermorsom allikevel - syns de er tøffe jeg som løper inn i et rør som beveger seg.

I dag tok jeg med meg 3 og 3 og gikk litt oppover bak huset. Det var gøy det, det var så spennende med høyt gress og stein, det var ikke akkurat slett underlag der. Helt tydelig at valpene koste seg på et nytt område. Dit skal vi i morgen også.

Da valpene ble litt trette puttet jeg de inn i bilen og startet opp. Bilen sto på tomgang litt og så kjørte jeg 5 meter frem og rygget tilbake, og alle var helt rolige. Dette skal gjentas i morgen også. Målet er å kjøre en runde nærmere helgen.

Inne skjedde det en stor forandring. Jeg tok ut valpekassa og satte inn buret i stedet. Så nå er det burtrening resten av tiden her hjemme. Buret blir brukt som seng fra nå av. Jeg hang et pledd over, og det henger jo bare der for å bli dratt i av valpene selvfølgelig.

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

04.01 | 22:25

Hei! Har du planer for valpekull (jaktlabrador) i 2021?

...
18.11 | 17:01

Hei!

Jeg er nysgjerrig på jaktlabradorene. Ser dere holder til på Nesodden.
Jeg bor i Ås, og lurte på om det er mulig å komme å hilse på og ta en prat?

...
31.01 | 09:31

Spennende! Bare å krysse fingra for at det blir valper :) ser det vel snart på ultralyd nå🙊

...
04.11 | 21:56

Hadde vært best om du sender meg Mail og forteller litt om deg og hva du tenker å aktivisere valpen/hunden med. Prisen har jeg PR i dag ikke.

...
Du liker denne siden