Valpene er født

38 og 39 døgn

Det har vært to hektiske dager - igjen. Vi har fortsatt folk som bråker på taket, god trening det - snekring, sager og tramping over hodet på oss hele dagen. Nå letter ingen på hodet engang dersom det kommer en annen lyd fra taket enn den vanlige.

Igår hadde vi barnebarnet vårt på 16 måneder på besøk igjen. Denne gangen var valpene litt slitne så han kunne kose med dem. Det er så fantastisk å se hvor forsiktig han var med valpene, og hvor rolig de var mot ham. Gjensidig kos rett og slett - ikke lenge da, men litt er nok for alle.

Jeg gikk tur med 3 og 3 av gangen igjen, de synes det er så morsomt å gå andre steder enn på plenen. Jeg er jo enig med dem der ja. De går og sjekker og snuser og lurer på hva alt det rare som både ligger på bakken og som vokser er. Jeg går der det ikke er noe sopp, så da slipper jeg å være redd for akkurat det. Jeg tror kanskje de synes det aller morsomste er å løpe ned igjen og tilbake til søsknene. 

Jeg puttet dem inn i bilen da de var slitne, sto på tomgang litt og kjørte 30 meter og rygget tilbake. Alle var stille og det gikk veldig bra. Målet er å kjøre en liten runde til helgen. 

Ellers er de flinke til å si fra at de må på do. Mesteparten kommer ute, det er ikke jeg lei meg for nei. De vil jo helst ikke gjøre fra seg der de oppholder seg hverken ute eller inne. På kvelden etter det er mørkt tar jeg ut den jeg ser at skal noe, eller som sier i fra. Det funker det også.

I dag hadde vi også besøk av store og små - det er spennende og slitsomt for valpene. De har veldig godt av å se mennesker i alle størrelser. Det er nesten ikke en dag hvor det ikke skjer noe, at noen kommer innom for å hilse på valpene. 

Vi i familien koser oss veldig med de små. De er så koselige om kvelden, da ligger de i stua på saueskinnet og sover - veldig koselig for både oss og dem. Jeg holder godt liv i kjøkkenrullprodusentene på den måten, men det er det verdt. ingenting er bedre enn en sovende valp på fanget.

Sol er inne i finalen på å gi dem melk. De fikk i formiddag og jeg er slett ikke sikker på om det blir noe mer på dem  - kanskje ett par dager til, men så er det nok slutt. Valpene koste seg så da de fikk melk i formiddag - de er jo helt ville til de har funnet hver sin spene, men den roen som både valpene og Sol har da er veldig god. 

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

04.01 | 22:25

Hei! Har du planer for valpekull (jaktlabrador) i 2021?

...
18.11 | 17:01

Hei!

Jeg er nysgjerrig på jaktlabradorene. Ser dere holder til på Nesodden.
Jeg bor i Ås, og lurte på om det er mulig å komme å hilse på og ta en prat?

...
31.01 | 09:31

Spennende! Bare å krysse fingra for at det blir valper :) ser det vel snart på ultralyd nå🙊

...
04.11 | 21:56

Hadde vært best om du sender meg Mail og forteller litt om deg og hva du tenker å aktivisere valpen/hunden med. Prisen har jeg PR i dag ikke.

...
Du liker denne siden