Valpene er født

40 døgn

Det ble jammen melk av Sol i dag også - kanskje en liten sup i morgen, vi får se. Men når jeg ser hvordan hun virkelig må ta spenntak for ikke å bli dratt ned så skjønner jeg henne godt. Valpene veier nok over 3 kg hver nå, og da veier de 9 mer enn Sol veier selv, hun veier i underkant av 25 kg.

i dag har valpene virkelig utfoldet seg, de får mer og mer eventyrlyst for hver dag, og alt de kan klatre på, krype under eller helst begge deler blir sjekket ut. De er ikke redd for noe. Etter å ha sett dem utforske både nettinggjerde og panser spurte jeg gubben om ikke han hadde enda et panser. Han ble så inspirert av valpenes nysgjerrighet at han bygde et lite klatrestativ med vippe og glatt underlag. Det slo an hos valpene ja - de klatret og lekte lenge med dette. Ved siden av lekingen hadde de også i dag masse lyder - snekring, boring, vinkelsliper osv. ifm takskiftet hos oss.

Jeg forsøkte å gå tur i dag også, tok med meg 3 oppover. Jeg må bære dem forbi sager og verktøy som brukes på taket - det er tungt å bære 3 valper samtidig. De foregånede dagene har jeg bært dem opp i terrenget og så har vi gått tilbake til søsknene. Det kunne jeg ikke i dag da det ble brukt vinkelsliper rett ved der vi går. Jeg bar dem ned igjen også - de brydde seg ikke noe om bråket - men jeg var redd for gnistrene og at de skulle gå i veien og skade seg. så det ble med de 3 første - jeg gjentar i morgen, nå er taket ferdig og håndverkerne dratt sin kos. Da kan vi utfolde oss.

Jeg tok en biltur i dag også. Jeg ventet til de var slitne og så puttet jeg dem inn i bilen. Det var litt piping, jeg gjetter det var en av gutta - vi har en liten oppvigler som starter bråket nesten hver gang. Det ble fort stille heldigvis, jeg kjørte tur - sikkert 4 minutter tilsammen med alt, ned halve veien snu og opp igjen. Da jeg kom opp hadde de faktisk sovnet i bilburet. og jeg måtte vekke dem for å få dem ut. Dette fortsetter jeg med fremover og øker turen gradvis.

Vi fikk veldig koselig besøk i dag også, så valpene har sovet godt i kveld. Det er så fint at de blir kost med av mange forskjellige - 2 forskjellige besøk i ettermiddag og kveld, den ene kunde hos Øyvind - han falt totalt for valpene - ble litt lengre enn han hadde tenkt ja. Jeg skjønner det - de er jo alldeles nydelige nå.

 

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

04.01 | 22:25

Hei! Har du planer for valpekull (jaktlabrador) i 2021?

...
18.11 | 17:01

Hei!

Jeg er nysgjerrig på jaktlabradorene. Ser dere holder til på Nesodden.
Jeg bor i Ås, og lurte på om det er mulig å komme å hilse på og ta en prat?

...
31.01 | 09:31

Spennende! Bare å krysse fingra for at det blir valper :) ser det vel snart på ultralyd nå🙊

...
04.11 | 21:56

Hadde vært best om du sender meg Mail og forteller litt om deg og hva du tenker å aktivisere valpen/hunden med. Prisen har jeg PR i dag ikke.

...
Du liker denne siden