Silje og Effies blogg

i går kveld og i natt fikk Silje valpene. Vi har mye ågjøre med både å holde øye med at valpene hele tiden får mat og ikke feiler noe. Jeg sliter dessuten med å få i Silje mat og drikke, det er litt om å gjøre å få henne i gang så fort som mulig nå. Av den grunn venter jeg litt med både antall og fordelingen. Men legger ved ett par bilder fra fødselen.

11. mar, 2019
0

Silje liker seg ute uansett tilstand hun

10. mar, 2019
0

i går morges gikk tempen til Silje ned til under 37 - og det er vanligvis tegn på at noe er i gjære. Jeg tror det kan ha vært litt kynnere som vi mennesker også har, livmoren øver seg til fødselen for å si det enkelt. I dag har vi gått tur og Silje tok en kort rute da jeg først ga retningen. Hun har ikke spist i dag, Sol får ikke lov til å nærme seg valpekassa, så hun ligger unna den. Temperaturen er under 37 i dag også - så nå er det bare å vente til det skjer noe rett og slett.

vi har fått gode nyheter fra storebror Marve og eier Marie de har vært på jaktprøve i Rogaland og har som eneste ekvipasje fått 1 EK begge dager - mildt sagt imponerende. 

10. mar, 2019
1

Silje går først og velger turrute.

vi venter nå, både Silje og jeg. Silje begynner å bli lei av å være stor tror jeg, i hvert fall inne. Ute er nesten den samme, men er litt preget av størrelsen. Når en er vant til å være spenstig og klare det meste er overgangen til hval ganske stor.

det er ingenting som tyder på at detvskal skje noe idag eller imorgen i hvert fall. Hun spiser godt, og går gjerne tur. I dag ble det drøyt 5 km i tung kram snø uten spor fra andre enn oss. Litt bilder på tursiden også, samt på Facebook har jeg lagtvut noen filmsnutter fra idag.

Nyeste kommentarer

04.01 | 21:25

Hei! Har du planer for valpekull (jaktlabrador) i 2021?

18.11 | 16:01

Hei! Jeg er nysgjerrig på jaktlabradorene. Ser dere holder til på Nesod...

31.01 | 08:31

Spennende! Bare å krysse fingra for at det blir valper :) ser det vel snart på...

04.11 | 20:56

Hadde vært best om du sender meg Mail og forteller litt om deg og hva ...