Silje og Effies blogg

I dag fikk Silje bestemme hvor vi skulle gå. Jeg hadde tenkt en av de faste rundene våre, men da gikk hun bare bak meg og hang med geipen, tydelig det var kjedelig. Jeg gikk av stien og bare gikk rundt omkring og silje ble så fornøyd. Da travet hun foran meg og til sidene - tydelig det er lenge siden vi har gått der.

silje er morsom også,ute når vi gjør noe hun syns er gøy eller spennende merker jeg ingenting til at hun er drektig. Inne derimot, da er det stønning og litt klaging med bebreidende blikk på meg. Den gjengen hun bærer på er nok ikke lett, og de sparker og vrir seg, det ser vi tydelig. Jeg har filmet litt av bevegelsene til valpene og de filmsnuttene ligger på facebooksiden. Hun er sulten som en ulv nå, jeg som er vant til at hun er kresen og slett ikke alltid vil ha mat, jeg er nesten i sjokk - hun tilogmed tigger litt, noe hun sjeldent gjør ellers siden hun ikke er så matglad at det gjør noe.

nå er det bare 9 dager igjen til termindatoen - så nå nærmer det seg med stormskritt. Har lagt ut litt bilder på februarbilder.

Tydelig bulk på maven her, her er det en fin gjeng

I dag har vi gått tur før en treningskompis kom innom for en liten økt. Dette er siste trening og møte med kjente før fødselen. Nå holder jeg henne unna alle andre hunder fremover. Jeg vil ikke at hun skal hilse på, det er unødvendig å utsette oss for smitte eller uhell med andre hunder nå.

vi hadde en fin kort økt med nærsøk og ett par markeringer og avsluttet det hele med  feltsøk. Silje syntes det var helt greit med denne økte, fikk brukt nesa etter nedgravde tennisballer og små dummier. Det er krevende å sette ned farta til gangfart for å lokalisere ball eller dummi. Men, da ble alle hundene fornøyde og vi tobeinte kunne avslutte med kaffe.

jeg har også vært ute og kjøpt inn litt utstyr til valpefødsel - viktig det også.

jeg har lagt ut ett par filmsnutter på fb Pibiz kennel sin konto.

26. feb, 2019
0

I dag er Silje 7 uker på vei og det er bare 2 uker igjen til termin. Hun begynner å bli stor, og matlysten er hinsides stor, hun spiser 4 ganger daglig nå. Vi har fortsatt korte treningsøkter, hun er like glad for å jobbe, men det går litt tregere nå. Nå har jeg lagt inn filmsnutter av treningene våre på Facebook siden, Pibiz kennel - den er åpen for alle. Jeg kommer til å oppdatere begge steder fremover.

26. feb, 2019
0

Nyeste kommentarer

04.01 | 21:25

Hei! Har du planer for valpekull (jaktlabrador) i 2021?

18.11 | 16:01

Hei! Jeg er nysgjerrig på jaktlabradorene. Ser dere holder til på Nesod...

31.01 | 08:31

Spennende! Bare å krysse fingra for at det blir valper :) ser det vel snart på...

04.11 | 20:56

Hadde vært best om du sender meg Mail og forteller litt om deg og hva ...